Informatie en Voorwaarde

Kasteel Wijenburg, Echteld

 

Bij 360vr fotografie herleeft u uw trouwerij op een bijzondere virtuele manier waarbij het lijkt alsof u opnieuw op de locatie bent. Er wordt een beperkt aantal (10-15) foto’s gemaakt en in een digitaal boek gezet welke we een tour noemen.

360vr op een trouwerij zien wij momenteel niet als een vervanger voor de klassieke fotografie maar meer iets ernaast net als bijvoorbeeld film naast fotografie een optie is. Wilt u echter alleen een 360vr fotograaf dan gaan we de uitdaging graag aan.

360vr doen we alleen kosteloos als u binnen ons werkgebied zit. Dit gebied kunt u hier zien.
Daarbuiten gelden in Nederland voorrijkosten van €100,00 en buiten Nederland zouden we een offerte moeten maken. Uiteraard kan het alleen als we plek in onze agenda hebben.

Een andere fotograaf die naast ons de fotografie doet is geen enkel probleem. Uiteraard kunt u dit ons ook laten doen (tegen de normaal geldende prijzen).

 

 

Sponsoren

Veel werk wat we leveren wordt direct of indirect door sponsoren betaald. Als u alleen al naar de gala's kijkt, Bij 100% afkoop hebben ongeveer 1.800.000 downloads/bigviews op jaar basis. Dit bij een specifieke doelgroep, namelijk vooral studenten. Is deze doelgroep (of speciefieke delen daarvan) voor u intressantant vraag dan gerust eens naar de mogelijkheden. Wat dacht u van 1.8mj foto's die bij mensen op een computer staan met uw logo er op. En er is meer mogelijk.

De fotografie van één gala sponsoren kan al vanaf €450,00 excl. btw. met het hoogste rendement wat we tot nu toe op één gala gehaald hebben van 60.000 downloads. Zou mooi zijn als uw logo daar op had gestaan.

Lid IVRPA

Als 360vr fotogaaf ben ik ook lid van de IVRPA. Binnen de 360vr fotografie maken we eigenlijk alleen 360/180 of te wel full-pano's.

Kijk voor de panorma's die we maken eens hier

Richard Hulshof

Geboren in 1967 en sinds 1990 actief als fotograaf. Opleiding gedaan aan de fotovakschool en fotoacademie. Vooral bekend in de studentenwereld bij gala's en events. Daarnaast veel fotowerk met bodyshapes en 360vr. (panorama) fotografie. En alles wat met reportage werk te maken heeft (trouwerijen en bedrijfsfotografie).

Verder geef ik diverse workshops en traningen voor bedrijven en daarnaast bij de volksuniversiteit in Gorinchem.